Брой на вестника

 













Водещите новини брой 100 от 02.06.2009 г.
 
  » Двойно повече катастрофите с пострадали деца на пътя
  » Три години условно за пияния полицай, убил двама на пътя
  » Изгоря Лада Нива
  » Картонени пистолети горяха символично пред Двореца
  » Тенисистите ва ПТГ”Югагарин” станаха шампиони на страната в Кърджали
  » Вигенин откри хоспис «Св. Иван Рилски»
 


Изгоря Лада Нива
Любомира ПЕЛОВА
   Три пожара с материални загуби са гасени от огнеборците в региона през двата почивни дни.
В пернишкия квартал Църква високпроходим автомобил Лада Нива е изгорял заедно с навеса, под който бил паркиран. Огънят лумнал м ранните сутрешни часове в събота. Сигналът за инцидента, възникнал в селскостопанска постройка в махала Горна Църква бил подаден десетина минути след 6 часа. До намесата на специализираните екипи на Пожраната изгорели 160 кв.м. покрив на сградата 160 кв. м. и и паркирания под него автомобил. Причината е неустановена, води се разследване. Не се изключва и версията за умишлен палеж.
Пак в събота, около 15,10 ч. е съобщено за пожар в трансформатор до пункта за технически прегледи на КАТ в пернишкия квартал “Калкас”. Изгорели са високоволтови прекъсвачи, кабели и шина. Причината най-вероятно е в хлабава връзка, уточниха от пресцентъра на ОД на МВР.
В неделя, половин час след полунощ е пламнал навес на улица “Голобръдска” в Радомир. Изпепелени са около 5 кв. м. покривна конструкция. Причината е строителна неизправност. Останалата част от навеса е спасена, уточниха от ОД на МВР.




 




© 2002-2008 | Created by Software Solutions Ltd.