Брой на вестника

 













Водещите новини брой 164 от 31.08.2011 г.
 
  » Ром до рома, юнак до юнака
  » апропо
  » Българска е фирмата, която иска да вади злато в Брезник
  » Ожънаха пшеницата
  »  Днес е поправителната матура по БЕЛ
  » Жълто-черните“ вече започнаха със заканите към „Левски“
 


апропо
   СЦЕНИЧНА ТРЕСКА ОТНОВО ТРЕСЕ ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА В ПЕРНИК. Този път филмова. Храмът на културата е обречен да изтърпи още една филмова звезда – Крисчън Слейтър. Суматохата е невъобразима. Остава само и президентът, дето ще идва днес, да му поиска автограф. Продуцентите и режисьорите на филмовата продукция обаче трябва да побързат, щото тоя филм може да е последният на дворцова територия. Съвсем скоро ще цъфне готов театърът и тогава вече никакво кино. Само театър. Само театър нон стоп. Наложило се е впечатлението, че Перник има три носещи кита – голфът , магистрала „Люлин” и театърът. Киното никъде не го споменават. Затова сигурно са големите напъни с тая продукция да се завърши творческият сезон на Крисчън Слетър, щото после всички отиваме на кино през театъра и по магистралата.
НЕ СМЕ МНОГО СИГУРНИ ДАЛИ ОТ МУХАТА НЕ СЕ ПРАВИ СЛОН или слонът се представя за муха, обаче хванатият в Радомир с една цигара марихуана си е направо карък отвсякъде. Не стига, че го хванали, ами го разгласили. Може и да е забранено. Ама чак пък за една цигара да занимават демократичната общественост да го изправят на позорния стълб – като престараване звучи. Та ефектът на тая една цигара е горе-долу колкото на една кутия от обикновените.
ФАКТИЧЕСКИ ДНЕС ЗАПОЧВА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА. Сутринта бяха първите поправителни матури по български език и литература, а утре са по втория предмет. Лятото свърши. Така споровете дали учебната година да почне на 1-ви септември като че ли се решават от самосебе си. Тя започна даже на 31-ви август. А „двойкарите” само чакат да излязат резултатите след десетина дни, за да станат висшисти. Практиката показва, че почти цялата септемврийска партида зрелостници топтан влиза в университетите.

 




© 2002-2008 | Created by Software Solutions Ltd.